http://www.index.hr/images2/messi_barcelona_ramos_casillas.jpg

LIONEL MESSI u nedjelju je s dva gola Racingu stigao do dvije "okrugle" znamenke. Bio mu je to 30. gol u Primeri, a 50. u svim natjecanjima.

Messi je 50 golova zabio u 43 utakmice koliko je ove sezone odigrao za Barcelonu. Pored spomenutih 30 u Primeri Messi je zabio 12 golova u Ligi prvaka, jedan u Uefinom Superkupu, dva u Kupu kralja, tri u španjolskom Superkupu i dva na Svjetskom klupskom prvenstvu.

Utakmicom protiv Racinga nogometni Mesija je zaokružio nevjerojatan tjedan u kojem je zabio sedam golova (pet je zabio Bayeru), a u posljednjih je pet utakmica (dvije u LP i tri u Primeri) ukupno tresao mrežu 13 puta! Zabio je u međuvremenu i hat-trick za Argentinu u prijateljskom ogledu kod Švicarske.

Među 50 golova su i tri najvećem rivalu, Realu iz Madrida. Messi je golove Realu postigao u dvije utakmice Superkupa kojeg je Barca osvojila nakon 3:2 i 2:2.

Stoga je 50 Messijevih golova obilježeno kompilacijom koju možete pogledati u videu. Samo pet je golova Argentinac udaljen od najboljeg strijelca u povijesti Barcelone, Cesara Rodrigueza (235) a 24 su mu godine tek...






Objavi komentar Blogger

 
Top