U njen sistem nije ugrađen gumb za gašenje, a ako je isključite iz struje, aktivirat će se baterija. Na alarmu ne postoji ni opcija da alarm utihne i počne zvoniti ponovno nakon nekog vremena.

http://image.dnevnik.hr/media/images/644x322/Apr2012/60604243.jpg

Jednom kada se aktivira Ramos Nixie budilica naređuje spavaču da se diže iz kreveta, piše APTN. Ne postoji dugme za gašenje, a ako ga odspojite, svoj posao preuzima baterija. Kada dođe vrijeme buđenja, ne postoji opcija da alarm utihne i počne zvoniti za 10-tak minuta.

Alarm, dizajniram da se glasa kao ljutita mušterija ili pokvareno zvono, zvonit će sve dok ga ne isključite iz druge prostorije. Doslovno se morate ustati iz kreveta, otići u kuhinju, kupaonicu ili drugu sobu i ukucati današnji datum u tipkovnicu sata.

Originalna budilica djelo je 25-godišnjeg Paula Sammuta iz New Yerseya koji ima problema sa ustajanjem. 'Želio sam napraviti nešto što će me doslovno prisiliti da ustanem iz kreveta', rekao je.

Priznaje da postoji samo jedan način da ušutkate budilicu. 'Možete je zdrobiti!', kaže Paul. No, ako uzmete u obzir da alarm stoji 350 dolara, to bi zaista bio skup nastavak spavanja.


Objavi komentar Blogger

 
Top