Američki kabelski program Dog TV specijalni je program za pse i već ima milijun pretplatnika. U pripremi je i Cat TV - specijalni televizijski kanal za mačke!

http://www.dnevno.hr/images/800/61761.jpg

Nisu vam dovoljna dva televizora u kući i nikako se ne možete dogovoriti sa svojim ukućanima da vas puste da na miru odgledate svoju sapunicu, kakvu utakmicu ili nedajbože snimku neke opere? Ukoliko imate psa, uskoro biste mogli imati i dodatni problem, jer specijalni kanal za pse već je počeo s emitiranjem! Ooo, da, ili je možda primjerenije reći - av, av!

Američki dnevni kabelski program Dog TV pokrenut je u San Diegu, emitira se osam sati i prikazuje sadržaj čiji je cilj - zabaviti, poticati ili pak relaksirati životinju. Navodno je bilo zamišljeno da životinje gledaju TV dok su njihovi vlasnici na poslu. No, ne znamo baš koliko je pametno ostaviti upaljen TV i otići na posao...

Premda neke pse uopće ne zanimaju pokretne slike na ekranu, drugi pak četveronošci poput ljudi uživaju buljeći u ekran. Obzirom da psi vole učiti nove vještine i trikove, samo je pitanje trenutka kad će sami početi stiskati gumbiće na daljinskom upravljaču i prekidati vas u gledanju omiljene vam serije...

Zanimljivo je da Dog TV već ima milijun pretplatnika, premda je još u probnoj fazi. A što to čovjekov najbolji prijatelj može gledati na svom TV kanalu?

Za razliku od ljudskih televizijskih programa, ovdje nećete moći vidjeti dobru pucačinu, sapunicu, pornić niti kakvu snimku žestokog rock koncerta. Na Dog TV-u prikazuju se isključivo snimke pasa kako trče, igraju se, plivaju ili pak kako se odmaraju, uz prigodnu, smirujuću glazbu. Sve je, dakako, snimljeno iz perspektive psa pa su zato snimatelji većinu vremena morali provesti - na koljenima!

Doznajemo i kako je u pripremi i Cat TV - specijalni televizijski kanal za mačke. Oni koji u kući imaju i mace i pse, tada će imati još jedan problem... Ili u prijevodu: Av-av! Mrrnjaaauu!



Objavi komentar Blogger

 
Top