http://www.sdlsn.hr/upload/Image/indexHR_logo2.jpg

Mihajlović otjerao Ljajića, a ni sam nije volio pjevati himnu

http://www.index.hr/images2/SinisaMihajlovicSrbijAFP666V.jpg

Nakon što je novi srpski izbornik Siniša Mihajlović iz reprezentacije izbacio Adema Ljajića jer na utakmici sa Španjolskom nije pjevao himnu, srpski su se mediji podsjetili njegovih nastupa za Srbiju prije kojih je također više volio "slušati".

Ljajić je odmah nakon prijateljskog susreta sa svjetskim i europskim prvacima udaljen iz reprezentacije, a Mihajlović je objasnio kako se rođeni Sandžaklija nije držao pravilnika o ponašanju kojeg su svi igrači morali potpisati. Prema tom dogovoru, pjevanje himne prije utakmice je obaveza.

"Preko nekih stvari ne mogu i ne želim proći, a jedna od tih je pjevanje himne. Tko neće, ne mora biti u reprezentaciji", poručio je Mihajlović.

O razgovoru sa Ljajićem, posle utakmice, Mihajlović je rekao:

"Samo je rekao da su u pitanju privatni razlozi. Žao mi je. Ovo nije moja odluka lično protiv njega, sa svakim bi bilo isto da nije pevao. Trebalo je ranije da pričamo o svemu. Ovako sam bio pred svršenim činom.

No, Telegraf.rs iskopao je snimku utakmice Srbije i Nizozemske 1998. na kojoj sadašnji srpski izbornik, a tada reprezentativac, ne pjeva himnu za vrijeme dok ju pjevaju njegovi suigrači i tadašnji izbornik Slobodan Santrač.



http://www.medio.rs/images/logoN.jpg

Odgovor Hrvatima: Miha pevao 'Hej Sloveni' i to usred Zagreba!

Pisanja pojedinih hrvatskih medija da sadašnji selektor Srbije nije pevao himnu dok je nastupao za Jugoslaviju nisu potpuno tačna.

Objavi komentar Blogger

 
Top