Paket krstarenja od 124 dana uključujući kavijar, šampanjac i prevoz rols rojsom vam je na raspolaganju za 9500 eura na dan.

http://www.piknik.ba/images/piknik/zanimljivosti/putovanja/Cruzer/Cruising.jpg


Krstarenje koje počinje u Londonu i podrazumijeva obilazak 28 zemalja se smatra najskupljim ikada. Putnici će najprije biti prevezeni helikopterom do aerodroma u Londonu, uživajući pritom u Beluga kavijaru koji košta 4000 funti po kilogramu, šampanjcu Don Perinjon i Da Hong Pao čaju – 2000 funti za kilogram.

Nakon privatnog leta do Amerike sa kuharom nagrađivanim Mišelin zvijezdicama, gosti će biti odvezeni rols rojsom do hotela na Beverli Hilsu gdje će provesti 4 noći u najboljim apartmanima prije nego što uopšte i krenu na krstarenje.

http://www.piknik.ba/images/piknik/zanimljivosti/putovanja/Cruzer/cruzer.jpg


http://www.piknik.ba/images/piknik/zanimljivosti/putovanja/Cruzer/cruzer1.jpg


Put se dalje nastavlja na brodu Silver Whisper kompanije Silversea, gdje će im osoblje poslužiti šampanjac prije nego što se otisnu na put oko svijeta koji uključuje Francusku Polineziju, Australiju, Mauricijus i Južnu Afriku, Barbados i Majami.

Smještaj podrazumijeva kraljevski apartman sa ogromnim spavaćim sobama, mermernim kupatilima i prostranim terasama. Gosti mogu da biraju između 9 vrsta jastuka i na raspologanju im je batler.

http://www.piknik.ba/images/piknik/zanimljivosti/putovanja/Cruzer/cruzer3.jpg


Fine večere će služiti Relais i Chateaux šefovi, a popodnevne zakuske se poslužuju po želji. Nakon što se ponovo iskrcaju na kopno, putnici će provesti 4 noći u apartmanu (7300 funti za noć) sa bioskopom i batlerom na raspolaganju a zatim će poletjeti privatnim avionom.

Mal Barit, rukovodilac kompanije, kaže da je ovo “vjerovatno najskuplje krstarenje ikada ponuđeno.”

"Slušali smo želje naših najzahtjevnijih klijenata i tako stvorili najpoželjnije krstarenje na svijetu,” kaže Barit.



Objavi komentar Blogger

 
Top