Svatko uz malo truda i napora može u teretani dobiti mišiće i poraditi na snazi ruku, nogu, leđa i trbuha. No jedan Kinez demonstrirao je snagu - svojih očnih duplji.

http://image.dnevnik.hr/media/images/644x322/May2012/60615079.jpg

Yang Guanghe je 28. travnja pokazao svu moć koju posjeduje u očnim dupljama, kada je pred mnoštvom vukao 1,6 tona težak Mercedes. Guanghe je, za usporedbu težak tek oko pedesetak kila!

Čin povlačenja automobila očnim dupljama, Guanghe je izveo u rodnom gradu Anshun u Kini, a za taj pothvat vježbao je punih deset godina. "Svi mogu koristiti jake dijelove tijela kako bi pokazali svoju snagu, moja specijalnost je pretvoriti slabije dijelove tijela u nešto vrijedno divljenja", rekao je Guanghe, a prenosi Daily Star.

"Mislim da je povlačenje automobila vizualno impresivno i za to su potrebne godine vježbe, kako bi kapci ojačali da bi mogli izdržati takav napor", pojasnio je.

No, to nije jedini pothvat u repertoaru tog čudesnog Kineza. jedan od značajnih koje je izveo izgleda otprilike ovako: četiri žarulje na stolu, daska s dva noža okrenuto prema gore na žaruljama, Guanghe golim tabanima stoji na noževima, kukama s njegovih očnih duplji vise dvije kante s vodom, a kao "točka na i", još istovremeno svira i frulicu.

Objavi komentar Blogger

 
Top