Susjedi sretnika koji će ovaj stan nazivati svojim domom uključivat će ukrajinskog tajkuna Rinata Akhmetova i brojne druge milijunaše

http://www.minimagazin.info/wp-content/uploads/2012/05/Pogled-u-stan-od-80-miliona-eura-1.jpg


LONDON – Jedan od stanova u zgradi na adresi 1 Hyde Park, čiji je vlasnik istoimena tvrtka One Hyde Park, ovih je dana stavljen na prodaju za vrtoglavih 65 milijuna funta, prenosi Daily Mail .

Iz ovog bajkovitog peterosobnog stana na osmom katu puca pogled na Hyde Park iz jednog 'krila', dok se iz drugog vidi panorama elitnog Kensingtona od koje uistinu zastaje dah. Stan je opremljen najluksuznijim namještajem i dekoracijama. Osim šest kupanica i tri prostrana primaća salona, čitavom duljinom stana proteže se hodnik od 65 metara, a sama površina stana iznosi 840 kvadratnih metara.

http://www.minimagazin.info/wp-content/uploads/2012/05/Pogled-u-stan-od-80-miliona-eura-2.jpg


Vlasnici One Hyde Parka su braća Candy, od kojih jedan i sam ima dva stana na ovoj luksuznoj adresi. Navodno je stan već privukao interes mnogih zainteresiranih kupaca, ali će ga tvrtka Aylesford & Co, koja ga prodaje, pokazivati samo onima koji pokažu da su financijski sposobni kupiti ga kako bi izbjegla navalu 'kupaca' koji bi stan samo željeli pogledati. Takva praksa zapravo je uobičajena u prodaji elitnih nekretnina, komentira Daily Mail .

http://www.minimagazin.info/wp-content/uploads/2012/05/Pogled-u-stan-od-80-miliona-eura-8.jpg


Susjedi sretnika koji će ovaj stan nazivati svojim domom uključivat će, uz Christiana Candyja, i ukrajinskog tajkuna Rinata Akhmetova i brojne druge milijunaše.




Objavi komentar Blogger

 
Top