http://www.24sata.hr/image/rekli-su-mu-da-vise-nikad-nece-moci-hodati-pogledajte-ga-sad-482x321-20120518-20120504104148-841fed2930f527ad8e7f3b8514af0497.jpg

Američki ratni veteran Arthur Boorman već je digao ruke od života, no jedan članak o jogi pružio mu je nadu. Godinu dana je naporno vježbao te se čudesno oporavio



Arthur Boorman stradao je kao padobranac u Zaljevskom ratu. Skokovi su mu uništili leđa i koljena, te su mu liječnici rekli da više nikada neće moći samostalno hodati.

Punih je petnaest godina uglavnom sjedio i ležao, u međuvremenu skupio čak 135 kilograma, te je potpuno izgubio volju za životom.

Srećom, jedan članak u novinama potpuno mu je promijenio život i obratio se za pomoć bivšem kečeru Diamondu Dallasu Pageu, koji se nakon hrvačke karijere posvetio jogi.

Diamond Dallas je Arthuru Boormanu poslao prilagođeni program vježbi, te je američki ratni veteran nakon godinu dana mukotrpnog rada punog znoja i padova ponovo stao na noge.

Danas bez problema trči, smršavio je čak šezdeset kilograma, te iskreno žali što je sve ove godine vjerovao da mu nema pomoći i što se nije ohrabrio ranije.

Ovaj je video postavio na svoj Facebook profil prije par tjedana kako bi inspirirao sve ljude koji su digli od sebe ruke. Poručuje: "Nikada ne podcjenjujte što možete postići. Nemojte se predavati!".

Objavi komentar Blogger

 
Top