Žena iz Georgie, koja zbog svojih neuobičajenih proporcija nikako nije mogla pronaći stalni posao maserke, odlučila je svoje nedostatak pretvoriti u svoju prednost.


Kristy Love je 34-godišnja profesionalna maserka iz Atlante koja nudi neuobičajene usluge.

Uz standardne i senzualne masaže, Love nudi i nešto pod nazivom 'happy man works'. Riječ je o seansi tokom koje svojim ogromnim grudima, nepojmljive veličine 48NN, trlja klijente po čitavom tijelu za 300 dolara po satu.

Osim same masažne tehnike, zanimljivo je i objašnjenje koje stoji uz nju.


Naime, Love ističe da masaža grudima 'čini mušteriju fokusiranom na stvarnost i daje joj priliku da iskusi sve aspekte svoje prirode, a ne samo dio vlastite osobnosti'(???).


Na ideju za pokretanje ovog nesvakidašnjeg biznisa je došla nakon što ju je jedan klijent priupitao bi li skinula majicu za vrijeme masaže. U tom trenutku je bila povrijeđena, ali kasnije je shvatili da bi joj njene neobično velike grudi mogle donijeti dobar novac, prenosi Webcafe.


Danas zahvaćajući masaži grudima zarađuje 1.300 dolara dnevno, te svoje usluge konstantno obogaćuje.

Nekada se namaže uljem i klizi po tijelu svojih mušterija, a nekad svoje klijente, na njihov isključivi zahtjev, gnječi grudima. Ovo posljednje joj nije baš drago, jer s obzirom na njenih 146 kilograma, mora stalno provjeravati njihove vitalne znakove.








Objavi komentar Blogger

 
Top