Velasquez je pokazao Silvi da nema milosti i da će, bez sumnje, iskoristiti svaku priliku kako bi osvetio gubitak naslova.

http://www.dnevno.hr/images/800/65344.jpg


Iako je UFC-ov prvak u teškoj kategoriji, Junior dos Santos, lakoćom obranio svoj naslov protiv Franka Mira u glavnoj borbi večeri, zasjenio ga je bivši prvak Cain Velasquez koji je doslovno izmasakrirao svog protivnika.

Velasquez, koji ima omjer 10 pobjeda i samo jedan poraz, sukobio se protiv bivšeg 'Strikeforceovog' prvaka Antonia 'Bigfoot' Silve, koji ima omjer 16 pobjeda i 4 poraza u drugom meču večeri.

Iako je Silva veći i jači od Velasqueza, ovaj je dokazao da veličina nekada nemora biti važna. Nakon par sekundi borbe, Silva je bio na podu, a Velasquez je jedva dočekao svoju priliku.

Tako je bivši prvak dobio priliku izmlatiti Silvu, a to je i učinio. Toliko ga je izmlatio da je krv prskala iz njegove glave. Krv je toliko jako tekla, da je pola ringa bilo prekriveno njome.

'Bivši prvak ga je izmasakrirao' – rekao je Joe Rogan koji opisuje borbu: 'Sve je učinio savršeno. Nije bilo propusta u njegovoj izvedbi, nije bilo propusta u njegovom planu'.

Objavi komentar Blogger

 
Top