Susjede ne treba provocirati, a jedan takav dokaz dolazi iz Poljske.

http://image.dnevnik.hr/media/images/644x322/May2012/60618215.jpg

Ljutiti zbog neoprezne vožnje i opsjednutosti utrkama svojeg 24-godišnjeg susjeda, mještani sela Lubczyna u Poljskoj uzeli su stvar u svoje ruke. Bolje rečeno automobil 24-godišnjeg Zbigniewa File.

Njegov stari Ford Escort "osvanuo" je na drvetu jedno jutro, a seljani šute kao zaliveni o tome tko je zaslužan za postavljanje automobila na vrh drveta.

"Primili smo poziv muškarca, koji nam je prijavio da mu je automobil zapeo na drvetu te da su njegovi susjedi odgovorni za to", rekla je glasnogovornica policije Marta Pierko, a prenosi Daily Mail. "Nakon što smo napravili očevid, rekli smo mu da automobil ukloni s drveta", dodala je.

http://image.dnevnik.hr/media/images/480x320/May2012/60618216.jpg

Mještani ne kriju zadovoljstvo činom, jer smatraju kako je Filo opasan vozač te da je svojom nesmotrenom vožnjom mogao nekome i nauditi. Sam mladić, ovako posramljen, obećao je susjedima kako će promijeniti svoj stil vožnje. "Shvatio sam poruku, no mislim da je prestroga", zaključio je Filo.

U pothvatu postavljanja automobila na drvo bio je pomični kran jednog od seljana, koji je netko posudio. Tko su bile te osobe, nitko ne želi otkriti.

Objavi komentar Blogger

 
Top