Pacijent u jednoj kineskoj bolnici skočio je s operacijskog stola i pretukao kirurge koji su trebali započeti operaciju.

http://image.dnevnik.hr/media/images/644x322/May2012/60616920.jpg

Nadzorna kamera u jednoj kineskoj bonici snimila je situaciju u kojoj je pacijent odjednom ustao s operacijskog stola i napao jednog od liječnika iz nepoznatih razloga.

Dr. Li je muškarca pokušao nagovoriti da se vrati na stol i podvrgne operaciji, no on je zgrabio jedan od kirurških instrumenata i napao liječnika. Nakon što se liječnik izmaknuo napadu, pacijent je zgrabio stolac i počeo liječnika udarati njime.

Li je pokušao pobjeći iz operacijske dvorane, no pacijent ga je sustigao i nastavio tući zbog čega je liječnik zaradio višestruke ozljede.

Osim napada na kirurge, pacijent je razbio i staklena vrata hodnika koja su služila hermetičkom zatvaranju zbog čega se u tom trenu zaustavilo 15 operacija koje su bile u tijeku zbog straha od različitih infekcija.

20 minuta nakon incidenta pacijent se konačno smirio, te ga je obitelj nagovorila da se ipak podvrgne operaciji. Dodijeljen mu je drugi kirurg, a njegovoj je obitelji dopušteno da budu s njim za vrijeme operacije.

Kasnije je ustanovljeno kako je neimenovani pacijent po hitnom postupku primljen u bolnici zbog ozljeda zadobivenih nožem, te mu je izmjerena visoka količina alkohola u krvi. Policija još uvijek provodi istragu.

Objavi komentar Blogger

 
Top