Nakon izricanja presude ˝nepokretni˝ muškarac ustao i odšetao

Muškarac, koji je pušten iz zatvora uz kaznu od 50 dolara, nakon što je tvrdio da je nepokretan i “prikovan za krevet do kraja života”, šokirao je sve prisutne kad se po izricanju kazne digao i odšetao.

http://www.tip.ba/wp-content/uploads/2012/07/ustao-15072012-625youtube.jpg

Carl Funk (58) uhapšen je zbog nedozvoljenog ulaska na tuđi teritorij s otvorenom bocom pive. Tvrdio je da ne može platiti inicijalno određenu kaznu od 100 dolara jer je “prikovan za krevet” i nema kako zaraditi novac, a niko, čini se, nije primijetio da je i došao hodajući. “Nepokretan sam i vrlo mi se teško kretati. Trebao bih biti u krevetu i tamo ću biti do kraja života”, rekao je sucu Johnu Hurleyju u video-pozivu putem kojeg se javio iz zatvora na Floridi, prenosi South Florida Sun-Sentinel.

Sudac ga je tražio da pojasni kako je mogao napraviti spomenut zločin ako je nepokretan kako tvrdi, a Funk mu je odgovorio da su ga dvojica muškaraca iznijela iz kreveta i ostavila na lokaciji na kojoj ga je pronašla policija. Hurley nije povjerovao njegovom objašnjenju, ali se sažalio nad njegovom izjavom da ne može platiti 100 dolara. Iz tog razloga odobrio mu je kaznu od 50 dolara koju može plaćati na rate šest mjeseci, ukoliko prizna krivicu.

Funk se složio, sudac ga je oslobodio, a “nepokretni” je okrivljenik hitro ustao sa stolca i odšetao. Sudac je u tom trenutku pregledavao dokumente na svom stolu i nije vidio šta se dogodilo sve dok se sudnicom nije prolomio smijeh. “Je li se on sad ustao sa stolca i odšetao? Izliječen je!”, zaključio je Hurley i poručio Funku kojeg više nije bilo u prostoriji: “Gospodine, trebali biste pričekati da se kamere ugase prije no što ustanete i počnete raditi salta po zraku, u redu?”.

Objavi komentar Blogger

 
Top