Runway-34-8

Restoran na aerodromu u Cirihu, koji nosi naziv „Pista 34", po mnogo čemu je zanimljiv, ali najviše pažnje privlači jer je smješten unutar i oko starog ruskog aviona. Ruski avion „iljušin Il-14", koji je bio u upotrebi 50-ih godina prošlog vijeka, uglavnom se koristio za prevoz naučnika i astronauta u tajne vojne baze

Runway-34-1

Danas je transformisan u bar i restoran i nalazi se u unutrašnjosti starog hangara kojem su novi izgled podarili stakleni zidovi, drveni podovi i moderna rasvjeta.

Runway-34-5

Iako čitav kompleks nosi ime „Pista 34", zapravo se sastoji od više različitih dijelova. „Hangar restoran" je glavni restoran, koji gostima koji sjede oko aviona nudi zanimljivu fuziju azijske, švajcarske i mediteranske kuhinje. Najtraženija mjesta su ona ispod krila ili ispod kokpita, odmah do točkova.

Runway-34-2

„Ving voker bar" smješten je na repu aviona i okružen prozorima tako da pruža odličan pogled na pistu. „Avijator landž" uglavnom služi za prihvat gostiju, kada je glavni restoran pun, a pogodan je i za velike grupe. Ima stakleni pod, pa možete da posmatrate ljude u restoranu. „Smokers landž", osim što je rezervisan za pušače, jeste i najzanimljiviji dio cijelog kompleksa jer se nalazi u unutrašnjosti aviona. Uobičajena sjedišta su zamjenjena luksuznim, kožnim foteljama.

Runway-34-3



Ručak ispod krila aviona by dzuturum






Objavi komentar Blogger

 
Top