http://i224.photobucket.com/albums/dd207/mp3men/stanustiluzilverna7.jpg

Jedan od najboljih stanova je stan u New Yorku, režisera Dzeremi Norica.Apartman krasi predivan interijer izrađen od parnih dijelova podmornice i broda uz dodatke morskih detalja po cijelom apartmanu.jednostavno rečeno stan dizajniran u stilu podmornice Žil Verna!

Ovakav stan je sada na prodaju u New Yorku za cijenu od 1.750.000 dolara.Noritz, američki redatelj kupio je ovaj stan tj. potkrovlje 2006.godine za cifru $ 1,3 milijuna dolara, a iako je bio u dobrom stanju, stan je bio isuviše s konzervativan za njegov ukus.Inspirsan podmornicom Žil Verna, odnosno parnim detaljima, Noritz je krenuo u stvaranje i dizajniranje jedinstvenog doživljaja za sebe praveći od stana ovo što možete vidjeti na slikama.

1800 kvadratnih metara prostora ovog "Žil Vern sana" posjeduje jednu spavaću sobu, privatnu terasu i dva skrivena kupatila, kao i zidove prepune antičkih zupčanika, i cevovoda.Apartman na primjer ima vrata koja imaju izgled koroziranih starih vrata kao da su sad donesena iz neke spašene stare podmornice.

http://i224.photobucket.com/albums/dd207/mp3men/stanustiluzilverna2.jpg

Cepelin koji kao da se silazi sa stropa ovog stana, velike drvene i metalne zupčanike koji imaju po nekoliko kilograma težine, i koji vise ili vire iz zidova i stropa.Spavaća soba, na primjer je uredjena u stilu kao da je eksplodirala bomba dok krevet se može spustiti i podići. Gotovo svaki predmet u apartan od 1.750.000 dolara prikupio je sam Noritz i čini metal iz levaonica i parnih dijelova iz radnji starinarnica.

Mada Noritz kako kaže obožava provoditi vrijeme u ovom aprtmanu on ga mora prodati.Kako kaže Noric njegov posao zahtijeva mnogo putovanja pa tako da puno ne ostane vremena da provodi u ovom zaista neobično dizajniranom Žil Vern apartmanu.

http://i224.photobucket.com/albums/dd207/mp3men/stanustiluzilverna8.jpghttp://i224.photobucket.com/albums/dd207/mp3men/stanustiluzilverna5.jpg
http://i224.photobucket.com/albums/dd207/mp3men/stanustiluzilverna4.jpghttp://i224.photobucket.com/albums/dd207/mp3men/stanustiluzilverna1.jpg





Objavi komentar Blogger

 
Top