Rebecca nije znala da je trudna do 26. tjedna. Dobila je nešto više od tri kilograma. Maisy se rodila zdrava, ali mala. Kćer ohrabruje da jede kolače dok ona gladuje...

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/11/07/article-0-0EB3AFF400000578-811_468x821.jpg

Britanka Rebecca Jones (26), koja cijeli život boluje od anoreksije ima samo 32 kilograma, manje od svoje sedmogodišnje kćeri Maisy. Tajnica koja radi u bolnici preživljava na juhi, tostu i energetskim pićima unatoč brojnim upozorenjima liječnika da će je manjak hranjivih tvari ubiti. U isto vrijeme ohrabruje Maisy, koja teži 38 kg, da uživa u čokoladi i kolačima, piše  Daily Mail.

- Ponosna sam zato što mogu nositi istu odjeću kao Maisy. Znam da nije u redu, ali ja se osjećam dobro. Ne mislim da sam mršava. Oduvijek si izgledam veće - rekla je Rebecca.

Njezin poremećaj počeo je nakon razvoda roditelja s 11 godina. Prvo je utjehu tražila u hrani. Udebljala se na 95 kilograma i počeli su je zezati vršnjaci. S 13 godina gotovo je prestala jesti. Do 15. godine drastično je izgubila na kilaži i izgubila menstruaciju. Roditeljima nije bilo ništa čudno. naprotiv, bili su sretni jer je izgubila 'dječje salo'.

Upoznala je Maisyjinog oca s 19 godina na sveučilištu u Manchesteru. Pretpostavila je da je neplodna. Otkrila je kako je trudna tek u 26. tjednu nakon štio je osjetila bebin udarac. Liječnici su preklinjali da počne jesti piletinu i proteine, ali njezin probavni sustav nije navikao na takvu hranu. Udebljala se nešto više od tri kilograma u cijeloj trudnoći.

Unatoč tome, Maisy se rodila zdrava, ali puno manja. Težila je 2,56 kg. Nakon što je Rebecca prekinula s partnerom pala je na 32 kg. Otkrili su kako ima hipokalemiju, stanje u kojem slabe mišići. Liječnici je upozoravaju kako bi joj moglo zatajiti srce.

- Više od svega bi voljela ručati s Maisy, ali ne mogu - rekla je Rebecca koja strahuje kako neće doživjeti da vidi kćerino odrastanje.







Objavi komentar Blogger

 
Top