Luis Lopez (37) iz Floride je osudjen na godinu dana ali pušten je iz zatvora nakon tri mjeseca.On je dobio zatvorsku kaznu zbog toga što je vozio u pijanom stanju.Lopez je ostao u nevjerici,kada je sasvim normalno prošao zatvorske čuvare,i izašao na slobodu....

 http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/11/06/article-2058273-0EB15E5200000578-569_468x306.jpg

Njemu ni tada nije bilo ništa jasno šta se to događa? Ipak kada je došao kući, Lopez pozvao je svog odvjetnika ii iz razgovora s njim saznao je da je pušten zbog pogreške u sudskom računaru.Tada mu je odvjetnik savjetovao da se da se vrati u zatvor i da odsluži originalnu kaznu koja mu je izrečena.

- Bio sam zaprepašten - rekao je Lopez.On je osudjen za vožnju automobila s isteklom vozačkom dozvolom, udaranje u dva automobila i bježanje sa mjesta nesreće.Međutim, "nova" kazna je je bila samo godinu dana zabrane vožnje.

Upravitelj zatvora iz kojeg je izašao Lopez "prvremeno" na slobodu je prebacio krivnju na sud, i pritom je izjavio da zatvor mora slijediti naradjenja suda.

- Bila bih sretnija da je ostao u zatvoru, umjesto što su ga pustili pa mi ga sad opet uzimaju - rekla je Luisova djevojka Džejmi.Na kraju Lopez se odlučio vratiti u zatvor.
- Sve ovo nije trebalo dogoditi Samo želim odslužim ono što moram i nastavim sa svojim životom. To je sve - rekao je Lopez.







Objavi komentar Blogger

 
Top