Dok se njegov motor nestrpljivo oglašavao čekajući za vrijeme crvenog svjetla na semaforu, jasno je da je vlasnik ove limene zvijeri vrijedne preko 100.000 eura želio da se dokaže ostalim vozačima. A onda je ispao neviđena budala.

http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQBtIRT_PrtId2rl&url=http%3A%2F%2Fi2.ytimg.com%2Fvi%2F1pgm8I0B8bY%2Fhqdefault.jpg

Mladići koji su stajali na semaforu iza "lamborginija", vidno impresionirani skupocjenim automobilom, kao da su predosjetili da se nešto nesvakidašnje sprema pa su na vrijeme izvadili telefon i snimali šta se dešava na raskrsnici.

Čekajući zeleno svjetlo na semaforu u Čikagu, komentarisali su kako će se mašina ispred njih "lansirati iz mesta". Ali, stvari se nisu odvile po planu. Pošto je vozač "lamborginija" nagazio gas i počeo da skreće ulijevo, ubrzo je izgubio kontrolu nad autom, proklizao i zabio se u dva automobila koja su se kretala u suprotnom smjeru. Da stvari budu još nevejrovatnije, umjesto frontalnog sudara, "lamborgini" se zaglavio između njih.

Objavi komentar Blogger

 
Top