Žena više od pola sata vozila oko 190km/h!

Policijske kamere snimile su jureći automobil kojeg 47-godišnja vozačica nikako nije uspjela zaustaviti.

http://image.dnevnik.hr/media/images/644x322/Aug2012/60670355.jpg

Prestrašeni glas 47-godišnje Lori Ubelstad, dok dispečeru na 911 objašnjava kako nikako ne može zaustaviti svoj jureći automobil, govori o neugodnosti situacije u kojoj se našla ova vozačica.

Kada je primijetila da automobil jednostavno sam juri pokušala je, kaže, sve da ga zaustavi: pritiskala je kočnicu, pokušala ugasiti motor, vukla ručnu kočnicu - no ništa joj nije pomoglo.

Policijska kamera snimila je kako njezin automobil juri autocestom. 'Kada vozite više od 100km/h i najmanji pomak volanom se itekako osjeti. A ona je povremeno vozila na zemlji pored autoceste koja je prepuna rupa i svaki put se uspjela vratiti na cestu. I tako najmanje 8 puta', kaže policijski zapovjednik Sheldon Lyon za američki NBC.

Izbezumljena Lori tom je brzinom vozila više od pola sata i tako prešla 95 kilometara. Policija je čitavim putem pokušavala što više 'raščistiti' put ispred nje, a dispečer s 911 ju je pokušavao smiriti. Na kraju se, koliko god banalno zvučalo, zaustavila tako što su joj policajci rekli da u istom trenutku diže nogu s papučice gasa i pritišće kočnicu.

Objavi komentar Blogger

 
Top