Recept je jednostavan: sve što vam je potrebno su 1 set pneumatika, prigodno vozilo i dovoljno mladenačke ludosti. Rezultat je jedinstven spoj buke, dima, ekološke neosvještenosti, opasnosti od požara i veselja.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh8nTn9WFhCdFsNaVTXdDHuAwbBhp1sL1w-6AbQ54pAX_7t8wBjRM4C7v4BTAVCU3EjECYOQnptvbVbU5gnSC_fzv_hzc5jmEw5Bup7rOkir2JawXHu1A5rLwGoPnCLn4lVYVbcH9KLvG-g/s1600/burnout.jpg

Pisali smo o ljubiteljima "ucviljavanja" guma pomoću drifta, ali sumnjamo da ih treba svrstati u ovisničku skupinu s burnout ovisnicima (Gumopaliteljima vulgaris). Iako i ova aktivnost traži dozu spretnosti, više je riječ o egzibicionizmu nego o sportu, ali da će svi prisutni okrenuti glavu u smjeru radnje - nema sumnje. Teško je procijeniti je li ovakav vid zabave proizašao iz dokonosti ekonomski neovisne mladeži (čitaj tatinih sinova) ili kao nusprodukt spoja muscle car scene s puno neukrotivih konjskih snaga na zadnjoj osovini ićelavih guma. Bilo kako bilo, priredili smo vam Top 10 Burnouta prema mišljenju polueminentnih Gricni-stručnjaka za ćelave gume i njihovo nepropisno zbrinjavanje.

10. Biciklističko paljenje guma. Ne zaslužuje epitet burnouta, ali dobio je veliki plus za glupost. U konačnici se ugurao na deseto mjesto.



9. Glasajte ZA burnout premijera. Nekadašnja premijerska limuzina u litvanskoj burnout seansi.



8. Što iseljenici na privremenom radu rade kada ne rade? Poznato još i kao burnout nedilja.



7. Kako je dospio na sedmo mjesto? Tako što ima šminkerske zlatne felge, a i sam bolid je dobio old school cool bodove.



6. Nije loše, odnosno dovoljno je dobro za šestu poziciju jer: 1. Ima curu. 2. Odveo ju je na more (za potrebe snimanja) 3. Bilo je dima i kada se vraćao u kadar.



5. Jako dobra pozicija jer to rade u takvoj zabiti da nismo sigurni je li riječ o astronautima. Oni uistinu konzumiraju burnout seansu za svoj gušt.



4. Burnout s vozilom koje niti statistički to ne može izvesti. Ocjene 10,0 za predanost, motivaciju i zaluđenost škripom guma doveli su ga na korak do postolja.



3. Burnout sa svadbe. Trenutak koji većina koristi za lagano formiranje kolone uz eventualno korištenje trube kako bi slučajni prolaznici i ptice na grani saznali da je par u vozilu s buketom izrekao sudbonosno DA. Kada ta dva slova izgovorite down under - uglavnom vas ne razumiju. Pokušajte sa I DO, jer to bi trebalo rasčistiti nesporazum. Srećom je burnout poput esperanta (nema jezične barijere).



2. Umjetnički dojam je donio tolike simpatije da smo tek kasnije shvatili kako je zvuk mašine BURNauta podjednako cool.



1. Burnout road to hell. Ni više, ni manje. Ovo se zove 100%-tni burnout. Nema predaje. Tko je i kada rekao da puknuće pneumatika znači kraj burnouta? Nitko i nikad. Gledajte i ne vjerujte svojim očima, baš kao što smo i mi. Ovaj momak zaslužuje prvo mjesto, a možda i nagradno liječenje u ustanovi zatvorenog tipa. Mrvicu nas je omekšalo to što je napomenuo kako se radi o privatnoj prometnici, ali nevjerica nam je ostala čvrsta poput temelja nebodera.

Objavi komentar Blogger

 
Top