Jezivi kriminalac s tetoviranim okom uhićen zbog pucnjave na policajca

Džejson Barnum

Na Aljasci je počelo suđenje kriminalcu Jasonu Barnumu (37), za napad na policajca vatrenim oružjem. Branum je osim pucnjave na policiju, priznao i da je pljačkao kuće i krao automobile da bi sakupio novac za kupovinu heroina. Policija vjeruje da je za vrijeme pucnjave na policajca bio drogiran.



Barnum, čije je lice prekriveno lubanjama i kosturima, a desna očna jabučica je tetovirana u crno, za vrijeme suđenja se nekontrolirano ljuljao i povremeno licem udarao u mikrofon. Zbog njegovog neobičnog i zastrašujućeg izgleda, mnogi su ga već prozvali 'Terminatorom'.

Džejson Barnum

Tetoviranje očne jabučice je proces bojenja ljudskog oka iglom kojom se, kao i kod tetoviranja kože, boje ubrizgavaju direktno u oko.

Barnum je bio tražen zbog pljački sedam kuća u okolici Anchorage Hillside na Aljasci, u koje je upadao uglavnom kada su vlasnici bili prisutni.

- Kada upadate noću ljudima u kuću dok su oni tu, to je rizično ponašanje kojem obični provalnici nisu skloni, izjavio je policijski poručnik Anthony Henry.

Barnum je na svom Facebook profilu objavio sliku na kojoj se vidi da na desnoj nadlaktici ima istetoviranu riječ "Bol".

Policija je priopćila da Jason Barnum ima poduži dosije i da provjeravaju njegove navodne veze sa neonacističkim organizacijama u SAD.

Objavi komentar Blogger

 
Top