Ako mislite da je iPhone precijenjen, što ćete tek misliti o komadu kartona u obliku telefona iPhone 5, koji je tijekom aukcije na eBayju dostigao cijenu veću od 150.000 funti.



U ponudi su navedene i karakteristike ovog komada kartona. “Karton ne posjeduje displej, ali je napravljen u HD-u. Nećete moći naći ni kameru pa nećete moći praviti ni fotografije ni videosnimke. Ako želite nešto vidjeti, morat ćete gledati pokraj kartona. Prednost toga je što je sve napravljeno u HD-u.

Ovaj komad kartona je napravljen na principu bežične tehnologije – u njemu nećete naći nikakve žice. Dizajn je besprijekoran i karton se može pohvaliti činjenicom da je tanji i od iPhonea 5. Prednost mu je i to što vas nitko neće opljačkati kako bi došao u njegov posjed. Pošto karton nema bateriju, nećete ga morati puniti svakih nekoliko dana.

Biorazgradljiv je i može se reciklirati. S ovim proizvodom više nećete morati trpjeti naporne i dosadne telefonske razgovore. Akoo želite da se razlikujete od ostalih, onda je ovaj proizvod upravo za vas”, piše u opisu kartona. Iako je ovaj proizvod postavljen na aukciju u šali, novac koji se nudi za njega je stvaran. Bar dok netko ne pobijedi u nadmetanju.

Objavi komentar Blogger

 
Top