Kada počne pauza za reklame, obično mijenjamo kanal, ali s vremena na vrijeme pojavi se i poneka koja nam privuče pažnju.



Na ruskoj televiziji mogu se vidjeti krajnje bizarni likovi koji preporučuju različite proizvode, a među njima su salama sa muškim likom i medvjed koji se valja po bombonama.

U ovom članku donosimo vam pet najbizarnijih ruskih reklama.

1. Romansa sa salamom

Jedna ruska mesara odlučila je da igra na romantičnu kartu, pa je u reklami prikazala romansu između djevojke i hodajuće salame sa muškim likom. Pred kraj reklame devojka gricka mesnato uho svog momka.



2. Plavuša ogromnog jezika

U reklami za sladoled, dhečak uskače u bazen sa kornetom i sheda na dušek na naduvavanje, kada se iznenada u njegovoj blizini nađe jezik. U narednom kadru saznajemo da je plavuša koja sjedi nekoliko metara dalje odlučila da se zasladi.



3. Medvjed se valja po bombonama

Reklama za "Skittles" bombone počinje tako što se medvjed valja po slatkišima, a zatim kreće prema selu. Uplašeni mještani počinju da bježe od životinje, ali kada shvate da "nosi" bombone, oduševljeno ih skidaju sa njegovog tijela i jedu.



4. Golišave plesačice reklamiraju gume

Autor ove reklame je vjerovatno računao na podsvjesno dejstvo na muški um. Iako bi reklama trebalo da promoviše gume, u centru pažnje su polugole plesačice koje igraju i snimaju se u izazovnim pozama.



5. Prevareni muškarac izaziva sudar

Video koji poručuje gledaocima da je važno nositi pojas počinje tako što plavuša, koja se vozi bez pojasa, priznaje mužu da ga je prevarila. Muškarac ne reaguje, pa ona govori da će mu oduzeti djete. Kada i na to ostane miran, plavuša pita muškarca šta nije u redu sa njim, a on joj saopštava da nosi pojas, da bi u sledećem trenutku namjerno izazvao sudar.

Objavi komentar Blogger

 
Top