Mikrovalna uništava - sve!

Jeste li se ikad zapitali što bi se dogodilo da u mikrovalnu pećnicu stavite lubenicu? Ili žarulju? Ili bocu šampanjca? Pogledajte kako to izgleda na usporenoj snimci i ne zaboravite - ne pokušavajte to kod kuće!

http://image.dnevnik.hr/media/images/644x322/Jan2012/60567453.jpg



Evo kako uništiti stvari na potpuno neobičan način!

U Danskom TV showu Dumt & Farlight gledatelji su ovih dana mogli vidjeti čitav niz besmislenih eksperimenata koji većini ljudi nikada ne bi ni pali na pamet.

http://image.dnevnik.hr/media/images/644x322/Apr2012/60609347.jpg

Dečkima na danskoj televiziji je očito dojadilo da im cijeli život netko govori nemojte ovo, nemojte ono. Pa su odlučili napraviti sve to i još su sve snimili visokobrzinskom super kamerom. A dodatno poseban dojam usporena snimka.

Dečki su tako snimili kako se kosilicom 'uređuje' tepih, vatromet u sobi, eksploziju boce vina u mikrovalnoj pećnici, pucali su u limenku Cole, pilili PET bocu Cole motornom pilom, razbili akvarij kuglom za razbijanje zidova, napunili lubenicu petardama i još puno, puno beskorisnih, ali impresivnih pokusa.



Da li ste ikada popili litar votke za 15 sekundi?! Ni ne pokušavajte…

http://videos.videopress.com/qO9XXjkL/shoenice22-drinks-a-bottle-of-absolut-vodka-in-15-seconds-youtube_dvd.original.jpg

Muškarac pod nadimkom Shoenice22 objavio je na sajtu YouTubeu video na kojem demonstrira "zagarantovano otkazivanje jetre u 15 sekundi". Rekord, zar ne?!

Na snimku se vidi kako mladić u roku od 15 sekundi na eks pije litar Absolut vodka (?!)

Prije nego što je otpočeo ovu "samoubilačku misiju", najprije je uvjerio potencijalne gledaoce u autentičnost svog poduhvata, tako što je prikazao da je flaša votke zapečaćena i da je unutra zaista alkohol, a ne eventualno voda ili nešto drugo.

Da li je istina ili ne i šta se sa njim desilo nakon što je snimio ovo snimio, ostajće misterija, barem do nekon narednog "podviga".








Objavi komentar Blogger

 
Top