http://www.index.hr/images2/buford_screenshot_625_1332012.jpg

Desetak potencijalnih kupaca nedavno se okupilo oko gradića Buford koji se nalazi u Wyomingu. Mnogi to ne znaju, ali Buford je najmanji grad u Americi, a kompletno stanovništvo dosad je činio Don Sammons, prenosi CNN.

Sammons je u Bufordu živio pune 32. godine, a i sam je gradić kupio 1990. da bi živio bliže sinu. Iako u Bufordu nema mnogo zanimljivog sadržaja (benzinska pumpa, obiteljska kuća i desetak manjih građevina porazbacanih uz autoput), Don je teško suzdržavao suze kada je njegov grad napokon prodan kupcima iz Vijetnama za iznos od 900 tisuća dolara.

http://static2.rtl-hrvatska.hr/repository/images/_variations/8/c/8ca96546767e47f4c6637ed2e2ad2952_view_article.jpg?v=17null

"Živio sam ovdje pola svog života, a i inače sam emocionalan. Nadam se da ću kroz sve ovo proći na način koji priliči odrasloj osobi", rekao je Sammons koji o svom životu u gradiću namjerava napisati knjigu.

Identitet kupaca još uvijek nije poznat niti je poznato što s gradićem namjeravaju učiniti, ali zastupnica novih vlasnika Tonjah Andrews, rekla je novinarima da su biznismeni doletjeli iz Vijetnama kada su na internetu nabasali na priču o prodaji.


Objavi komentar Blogger

 
Top