Rafinirana kuhinja, odlična usluga, fenomenalan ambijent i pogled osjećaji su koje rado doživljavaju zaljubljenici u putovanja i gastronomiju. Putovanja su ne samo prilika da se vidi svijet i nauči o povijesti i kulturi, to je također prilika da se isproba nešto novo, nove ideje i nova iskustva. Vrijeme je da po ocjeni stručnjaka upoznate restorane sa najboljim kuhinjama i pogledima na svijetu.

1. Marina Bay Singapore

Jedan od najskupljih objekata na svijetu, čija je izgradnja koštala preko 8 milijardi US dolara. Restorani, vrhunska kvaliteta kuhinje i doživljaj ovog kompleksa odmah nakon otvaranja u 2010.g. zauzeli su vodeća mjesta na svjetskim ljestvicama.

http://possector.com/www/uploaded/singapur3.jpghttp://possector.com/www/uploaded/singapur.jpghttp://possector.com/www/uploaded/singapur4.jpghttp://possector.com/www/uploaded/singapur5.jpg
http://possector.com/www/uploaded/singapur2.jpg

2. Restoran na Chateau Ezza, Eze Village Francuska

Ovaj hotel koji se nalazi na vrhu stijene za penjanje drevnih sela Eze u Francuskoj. Restoran je napravljen od stakla i pruža fantastičan pogled na nebo i more.

http://possector.com/www/uploaded/eze_bar.jpghttp://possector.com/www/uploaded/eze.jpg

3. Emerald Lake Lodge, Kanada

Savršena planinska kuća za savršeni bijeg u prirodu. Priroda u Emerald Lake Lodge je prekrasna. Iz restorana Mont Burges pruža se jedan od najljepših pogleda u Kanadi.

http://possector.com/www/uploaded/mount.jpghttp://possector.com/www/uploaded/mount%202.jpghttp://possector.com/www/uploaded/mount%203.jpg

4. Al Mahara - Burj Al Arab restoran Dubai

Pogled na svijet podmorja iz svih dijelova restorana uz hranu koju vam priprema kuhar sa Michelin zvijezdama Mansour Memarian zaista su rafinirani. Odijevanje za muškarce i žene tijekom večere je obavezno polusvečano. Sportski način odijevanja nije dozvoljen. Meni je sastavljen od najukusnijih svjetski jela baziranim na plodovima mora .

http://possector.com/www/uploaded/akvarium.jpg
http://possector.com/www/uploaded/akvarium%202.jpg

5. Skyline restoran, Queenstown, Novi Zeland

Mnogi kritičari kažu da ovaj objekt ima jedan od najljepših noćnih pogleda. Meni je izuzetno bogat raznovrsnom hranom, a kao delicija za one sa manje osjetljivim stomakom služi se i bungee jumping.

http://possector.com/www/uploaded/skylinegondolaqueenstown1.jpg
http://possector.com/www/uploaded/Skyline-restaurant-Queenstow.jpg

6. Le TK, Tsara Komba Lodge, Madagaskar

Ovaj restoran izgrađen je na brdu otoka popularnog naziva „Otok lemura“. Gosti mogu uživati u prekrasnom panoramskom pogledu i svježoj Slow Foods hrani.

http://possector.com/www/uploaded/Tsara-Komba-Lodge-1.jpghttp://possector.com/www/uploaded/Tsara-Komba-Lodge-2.jpg

7. Sirocco Restoran, Bangkok, Tajland

Za mnoge svjetske putnike WOW je riječ koja na najbolji način prikazuje njihov dojam o cjelokupnom osjećaju doživljenom u ovom nadaleko poznatom restoranu.
http://possector.com/www/uploaded/sirocco%202.jpghttp://possector.com/www/uploaded/siroccod.jpg

8. 360 Restoran - Toronto, Kanada

Još jedan restoran iz Kanade našao se na ovoj listi restorana sa najboljim pogledom na svijetu. 360 Restoran nalazi se u Torontu. Kanadska kuhinja dominira jelovnikom kao i izbor od preko 400 vina.

http://possector.com/www/uploaded/360.jpghttp://possector.com/www/uploaded/360a.jpg

9. La Costanera Restoran, Montara Kalifornija

La Costanera je peruanski restoran na Montara-u u Kaliforniji. Spada u jedan od najpoželjnijih restorana za Valentinovo.

http://possector.com/www/uploaded/la-costanera-wedding-location.jpghttp://possector.com/www/uploaded/20091103_sf_lacostanera_courtesy.jpg

10. Restoran Grand Hayatt, Kairo Egipat

Ovaj restoran je 30 metara u promjeru i nalazi se na različitim nivoima hotela Grand Hayatt. Rotira 360 stupnjeva za 75 minuta. Za to vrijeme u mogućnosi ste uživati u predivnog pogledu na rijeku Nil, piramide i cijeli grad Kairo.

http://possector.com/www/uploaded/cairo.jpghttp://possector.com/www/uploaded/kairo.jpg

Objavi komentar Blogger

 
Top