https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjESbjTMJcXdjuQCFX4EA5B7ZPgnlXJ7Ix_beTLqze2CCL0oA9AAMvC3ag-3B6lir6jQRJCNaCibklaMhM-E7EHP7wxpRqdioSAKy6Lam4z1FkHB3XVSlSBTdu3V_Hiqt7sdwBqdBg49zE/s1600/Hazara+Rama+temple,+Hampi,+India.jpg

“Odmarajući” se na jugozapadnom delu Indije, Kerala se naziva i “Božja Zemlja”. Putnici među čitaocima magazina “Nacionalna geografija” svrstali su ovaj grad u top 50 destinacija na svetu, i jedno od 13 mesta koja se smatraju rajem na zemlji.

http://www.qualitysurgeryindia.com/wp-content/gallery/images-for-blogs/tropical-beach-in-kovalam-kerala-india.jpg


Njegove bogate kišne šume imaju neverovatan biodiverzitet, sa stotinama vrsta životinja koje nećete videti nigde drugo. Zahvaljujući doslednoj umerenoj klimi, klasični umetnički događaji, festivali i lokalna kuhinja prisutni su preko cele godine. Mesto Košin poznato je kao odličan domaćin za medeni mesec i novopečene bračne parove koji će bez sumnje hteti da odsednu u hotelu sa pet zvezdica, “Taj Malabar”. Ovaj hotel nudi gostima niz propratnih zabavnih sadržaja, uključujući četiri restorana i plesni klub.

http://mykeralaholidays.in/admin/photo/4b3de3a49c3c6Kannur.jpg


Kerala je indijska savezna država na jugozapadu zemlje. Kerala se nalazi na obali Arapskog mora, a okružuju je savezne države Karnataka i Tamil Nadu na jugu i istoku. Država broji 31,838,619 stanovnika i prostire se na 38,863 km2. Glavni grad države je Thiruvananthapuram, ostali veći gradovi su Kochi i Kozhikode.

http://www.visitindia.org.in/kerala/images/Kannur.jpg


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjikLV4_hnTUnDPRhSvpGv-_JTckb6h0bqQv_dIEPnrIQzCeFe9GFzF2J8AuAV35ZQpGYdBqVzLuCuTn6mCmpkKrkPBihz_YTIf_mkSWn7cxtm87FXzLgLJ_pFUJXyRyzZZhVdPhaerwYc/s1600/Mosque,+Kerala.jpg














Objavi komentar Blogger

 
Top