http://www.index.hr/images2/hladnopivofotoaparatpremijera625.jpg

Novi singl i spot Hladnog piva dolaze na dan kad je HP nominiran za MTV EMA nagradu u kategoriji Best Adria Act te u trenutku kad grupa najavljuje svoju veliku turneju "Kud Pivo tud i ja" u sklopu koje će nastupati u brojnim gradovima.

Turneja počinje 7. listopada u zagrebačkoj Areni, a nastavlja se 14. listopada u Spaladium Areni Split, dok je vikend 21. i 22. listopada rezerviran za koncerte u Osijeku i Slavonskom brodu. Zadnji koncert u listopadu održat će se 28.10. u Rijeci u dvorani Mladost.

Za novi singl izabrana je pjesma "Fotoaparat" koja upravo kreće put radijskih etera u osvajanje slušatelja dok vam novi spot, za koji je zaslužan splitski PILOTstudio, upravo predstavljamo.



"`Fotoparat` je jedna od rijetkih bezbrižnih pjesama Hladnog piva koja govori o pošasti digitalnog doba kada se svi pretvaramo u fotoreportera vlastitih života. Super nam zvuči uživo, a i primijetili smo da su fanovi počeli spontano radit neke svoje spotove za tu stvar koristeći pritom slike s godišnjih odmora i stavljati ih na YouTube pa smo se i mi odlučili za svoju verziju spota. Momci iz PILOTstudija su pak od gomile nabacanih fotografija napravili zabavan i vedar spot te pogodili feeling pjesme u milimetar. Svaka im čast. I dalje ćemo raditi s njima", izjavio Mile Kekin.

"Video spot za pjesmu `Fotoaparat` je bilo jako zabavno raditi jer smo zajedno s bendom proputovali cijelu zemaljsku kuglu te završili u svemiru! Ekipa hladnog piva se iskazala kao ekipa profesionalnih glumaca te su sami sebi bili kaskaderi u jako opasnim vratolomijama", nadovezali su se Vojan Koceić te Sina Jakelić iz PILOTstudija.

Tijekom ponedjeljka Hladno pivo je primilo još jedno priznanje u vidu nominacije za Best Adria Act u sklopu MTV European Music Awardsa. Uz njih nominirani su još i Dubioza Kolektiv, S.A.R.S., SevdahBABY te Magnifico, a za svog favorita možete glasati na adria.mtvma.com do 16. listopada.
index.hr


Objavi komentar Blogger

 
Top