Volite li da vaša draga uvijek lijepo izgleda? Da je lijepo obućena, da nosi neke sexy štikle i pogotovo da nosi na sebi neki zavodljivi miris parfema? Naravno da to volite, pa tko ne bi. Isto vrijedi i za žene. Vole vidjeti svog muškarca lijepo obučenog, neke dobre traperice ili košulja, tenisice ili cipele, ukusi su različiti, ali svaka žena također voli i da njezin muškarac miriši. Ako nemate parfem, krajnje je vrijeme da ga nabavite i da svojoj dragoj zamirišite.

http://www.zanimljivosti.hr/sadrzaj/20110520/20052011032127-2-parfemi-muskarci-v.jpg

Donosimo vam top 10 parfema koji su najpopularniji među muškarcima:

LEau dIssey Pour Homme Issey Miyake – Issey Miyake proizvodio je ženske mirise, te se kasnije bacio i na proizvodnju muških parfema. Tako je nastao i ovaj, LEau dIssey Pour Homme. To je topao miris, ali vrlo svjež, u sebi sadrži mirisne note kadulje, čempresa, mandarine, sandalovine, muškatnog oraščića, cimeta, mošusa, amber duhana, korijandara, te šafrana.

John Varvatos – sadrži mirisne note lišća tamarinda, indijskog ajowana, mirisa kože, medjool datulje, te miris aurambera. Senzualan je, suptilan, sofisticiran, a ujedno muževan i snažan miris.

HM Hanae Mori – vanilija, čokolada, jasmin, lavanda i limun, miris snage i muškosti.
Acqua Di Gio Giorgio Armani – jedan od parfema koji se sviđa i ženama i muškarcima, te ga ne tako rijetko nose i žene iako je to muški parfem. Vrlo svjež miris, sa mirisnim notama mandarine, mora, ružmarina, ambera, bergamota, potočarki, nerolija, pačulija, bušina i jasmina.

Black Code Giorgio Armani – još jedan parfem iz kolekcije Armani, vrlo muževan i sexy miris, mješavina je bergamota i svježeg limuna sa mirisima drva guaiac, s bobicama tonka i s malo mirisa naranče.

Unforgivable Sean John – za elegantan i sexy izgled odaberite Unforgivable parfem koji je posebno posvećen muškarcima od 18 do 25 godina, a mirisne note koje sadrži u sebi su jantar, kašmirovo drvo, sandalovina, sicilijanski limun, mandarina, muškatni oraščić i bergamot.

Aqva Pour Homme Bvlgari - Jacques Cavallier dizajnirao je ovaj parfem. Cilj je bio približiti snagu oceana i njegovu svježinu, a to je učinjeno sa gorkom narančom, sandalovinom, posidoniom, jantarom i mandarinom.

Touch for Men Burberry – ovaj parfem bogat je kontrastima, muževan je, a opet lijep miris, elegantan, a opet snažan. U sebi sadrži tonka bobice, lišće ljubičice, cedrovinu, artemisiju, lišće mandarine, bijeli papar, muškatni oraščić i vetiver korijenje.

Clean Men Clean – sexy parfem, svježih nota. Mješavina je mošusa i divlje maline, engleske lavande i crvenog grejpa, a sam miris parfema podsjeća na miris tek istuširanog muškarca.

Hugo Boss – parfem koji je možda i najpopularniji među muškarcima. Najviše je prilagođen za neke večernje izlaske, vrlo je snažan i muževan a u sebi sadrži zelenu jabuku, bergamot, te grejpfrut.

Sada kad znate koji su najpopularniji muški mirisi bacite se u istraživanje onog pravog za vas. Otiđite do parfumarije, isprobajte par mirisa i obavezno jedan kupite, ako ga već nemate. Zapamtite, žene vole muškarce koji lijepo mirišu, samo pripazite na količinu parfema koju stavljate na sebe, nemojte pretjerivati. Za ljetne dane koji dolaze, birajte laganije i svježije mirise jer su oni najidealniji za vruće ljetne dane.




Objavi komentar Blogger

 
Top