Vjerujem da bi rado posjetili ova mjesta ali da li biste se odlučili živjeti na ovim mjestima.

Ronda,Španija

Ronda je grad u španjolskoj pokrajini Malaga. Nalazi se oko 100 kilometara zapadno od grada Malaga, unutar autonomne zajednice Andaluzija. Njegova populacija je oko 35.000 stanovnika.


Ronda
Ronda Bridge


Positano,Italija

Positano je naselje i Comune na obali Amalfi (Costiera Amalfitana), u Campania, Italija.Glavni dio grada nalazi u enklavi u brdima vodi do obale.

Positano Italy
positano, italy
Positano Italy


Santorini

Santorini je jedan od najljepših grčkih otoka.

Svoj današnji izgled zahvaljuje vulkanskoj erupciji 1650. pr. Kr., u kojoj je zapadni dio otoka doslovno potonuo u morske dubine.

santorini
Santorini-at-Night
Santorini


Castellfollit de la Roca

Castellfollit de la Roca je općina u comarca od Garrotxa, u pokrajini Girona, Catalonia, Španjolska.Urbano područje je omeđeno ušća Fluvià i Toronell rijeke, između kojih grada bazalt stijene diže.Grad je u području manje od četvornog kilometra, što ga čini jednim od najmanjih gradova u Kataloniji.

Castellfollit de la Roca
Castellfollit de la Roca
Castellfollit de la Roca


Rocamadour

Rocamadour je općina u odjelu Lot u jugozapadnoj Francuskoj. Nalazi se u bivšoj pokrajini Quercy.

Grad ispod kompleks redovničkog zgrada i hodočašće crkve, tradicionalno ovisni o hodočasničko mjesto i sada uključene u turistički promet, se nalazi u blizini rijeke na najnižoj padinama, daje svoje ime na Rocamadour, mali kozji sir koji je dobio AOC status u 1996.














Objavi komentar Blogger

 
Top