Dvojica britanskih studenata našli su se u novčanoj stisci, te su odlučili iznajmljivati svoja lica kao reklamni prostor.

http://image.dnevnik.hr/media/images/644x322/Mar2012/60598197.jpg

Iznajmljivanje dijelova tijela kao prostora za reklame očito postaje sve veći hit. Već smo pisali o djevojci s Novog Zelanda koja je kao reklamni prostor iznajmljivala svoju stražnjicu, te o Nijemcu koji je bio spreman, za pristojnu naknadu, tetovirati reklame na svoje lice, a najnoviji hit su dvojica Britanaca koja su osmislila koncept Buy My Face.

Ross Harper i Ed Moyse odlučili su iznajmljivati svoja lica kao prostor za reklamu kako bi otplatili studentske kredite i ostale dugove koji su se sada nagomilali i iznose čak 50,000 funti. Do sada su uspjeli zaraditi 30,000 funti.

Ross i Ed reklamiraju se i na svojoj web stranici, a oglašivači od njih traže da s naslikanom reklamom izvode nekakve ludorije kao što je skakanje s padobranom i ronjenje u ledenim vodama.

Na prvoj reklami zaradili su samo 1 funtu, a danas već zarađuju i do 400 funti dnevno, no kažu kako neće ostati u ovom poslu još dugo, nego samo onoliko koliko im treba da otplate sve dugove.

Objavi komentar Blogger

 
Top