Diktator Sasha Baron Cohen došao je na premijeru u blindiranom kamionu, s desetinom djevice, obučen u svečanu ratnu uniformu i opremljen zlatnim pištoljem.



Na premijeru svoje nove komedije Diktator Sasha Baron Cohen došao je u blindiranom kamionu praćen skupim Lambourghinijem i desetinom djevojaka za koje je inzistirao da su djevice. Predstavljao je admiral-generala Republike Wadiya, obučenog u svečanu ratnu uniformu i opremljenog zlatnim pištoljem kojim je mahao dok je masi okupljenih posjetitelja objašnjavao svoje odnose s britanskim premijerom Davidom Cameronom i medijskim mogulom Rupertom Murdochom kojem bi rado ponudio politički azil.

- Zdravo svima i smrt Zapadu, rekao je Sasha okupljenima u Westminsteru. – Danas ću večerati s vašim premijerom Cameronom. Vrlo lako sam to postigao, platio sam torijevcima 400 000 eura, a za tu cijenu ću dobiti i masažu nogu od gospodina Clegga.

Zatim je Baron Cohen 'nadrobio' kako je on zapravo otac princa Harryja (jer dijele sklonost ka blačenju u nacističke uniforme), kako je imao aferu s Megan Fox i kako je naručivao ubojstva repera Tupaca Shakura i Notoriusa B.I.G.

Za londonsku premijeru Brune, posljednjeg filma koji govori o australskom homoseksualnom meteorologu, Cohen je obukao otkrivenu verziju vojnika kraljičine garde upotpunjenu šubarom od medvjeđeg krzna, a stazom ga je pratio hit 'I will survive'. Na premijeru Borata 2006. godine glumac je došao na kolima koje su vukle mule, a pratila ga je i grupa 'kazahtanskih prostitutki'.

Objavi komentar Blogger

 
Top