Hot Tub Cinema: filmovi i šampanjac u vrućoj kupki



Za najoriginalnije kino na svijetu jako je teško nabaviti kartu. Hot Tub Cinema je kino smješteno na krovu jedne londonske zgrade koje posjetiteljima nudi mogućnost gledanja vrhunskih filmova iz kade, a uz vruću kupku tu je i šampanjac.

Najniža cijena karte za ove neobične projekcije iznosi 22 funte, a posjetitelji u kupaćim kostitima mogu zakupiti cijelu kadu ili je dijeliti s drugim gostima.

Na raspolaganju su im tri vrste kada različitih cjenovnih razreda: "ugodna" kada u koju stane 8 osoba, "prostrana" kada nudi više prostora i ograničena je na 6 osoba i kade za parove koje se ne mogu zakupljivati pojedinačno.



Voda zagrijana na 40 stupnjeva Celzijusa, zalazak sunca iznad Londona i čaša šampanjca u ruci savršena su uvertira u filmsku večer. Gosti u kupaćim kostimima se zabavljaju za vrijeme projekcije i uživaju u nekonvencionalnom druženju.

Već godinu dana stanovnici Londona uživaju u naoriginalnijem kinu na svijetu, a 12 kada se gotovo nikada ne prazne. I mi bismo voljeli otići na jednu ovakvu projekciju.

Objavi komentar Blogger

 
Top