Smješten u četvrti Brda Banjara grada Hyderabad, The Park Hyderabad nalazi se u blizini znamenitosti Hussain Sagar, Hram Birla Venkateshwara i Državni muzej. U blizini su i Stadion Lal Bahadur Shastri te Yusufian Dargah.

The Park Hotel Hyderabad in India

The Park Hyderabad ima toplice s potpunom zdravstvenom i kupališnom uslugom, otvoreni bazen, spa kada, minisauna i sauna. Usluga bežičnog i ožičenog pristupa internetu velike brzine dostupna je na javnim područjima (uz nadoplatu), a pristup internetu se nalazi u hotelu.Poslovne pogodnosti u ovom objektu s 5.0 zvjezdice/a su 24-satni poslovni centar, soba za sastanke za male skupine i recepcija tehničkog osoblja. Hotel ima 3 restorana zajedno s kavana/kafeterija, 3 barovi/prostori za odmor i bar na bazenu.Gostima se svako jutro poslužuje besplatan doručak. Uz plaćanje, gosti imaju pristup prijevoz do i od zračne luke (dostupno 24 sata). Parkiralište za goste je besplatno. Za događanja su na raspolaganju: centar za konvencije, izložbeni prostor, prostori za konferencije/sastanke i mogućnost priređivanja banketa. Osoblje može dogovoriti sljedeće: organizacija turističkog obilaska/kupnje ulaznica, usluge vjenčavanja, catering usluge za posebne prigode i poslovne usluge. Dodatne pogodnosti su noćni klub, spa usluge i prostorija za fitness. Ovo je objekt u kojem se ne puši.

The Park Hotel Hyderabad in India
The Park Hotel Hyderabad in India
The Park Hotel Hyderabad in India by SOM 3
The Park Hotel Hyderabad in India by SOM 4

270 sobe/a s klimatizacijom u objektu The Park Hyderabad uključuju: minibarovi i aparat za kavu/čaj. Sobe za goste imaju pogled: grad. Sobe su opremljene sa sljedećim: LCD televizori sa sadržajem DVD playeri. Uz nadoplatu, gosti mogu upotrebljavati bežični i žičani internet velike brzine u sobi. Kupaonice nude sljedeće: kombinacije tuša/kade i sušila za kosu.Dodatne su pogodnosti glačala/daske za glačanje i besplatne toaletne potrepštine. U ponudi je pospremanje svaki dan.








Objavi komentar Blogger

 
Top