Nitko sada baš i ne može shvatiti kako sudac misli da će se koze braniti, a nije jasno ni hoće li ih zastupati čovjek ili koza koja zna čitati, pisati i poznaje zakon...



Premda Nigeriji ne cvatu ruže i država je na glasu kao jedna od najopasnijih na svijetu, predstavnici vlasti u Osogbu su svejedno našli vremena da u utorak uhite pet koza koje su slobodno lutale ulicama grada te ih - vjerovali ili ne - zbog kršenja zakona za zaštitu okoliša čeka i suđenje.

Kako će se sirote braniti nitko normalan nema pojma, kao što se ne zna ni kakva ih sudbina očekuje budu li proglašene krivima.

Nažalost, list The Sun News Online s čitateljima nije podijelio te informacije, no zato prenosi izjavu Henryja Ogunbanwa, koordinatora Agencije za upravljanje otpadom, koji je potvrdio da je to tek početak obračuna sa životinjama svih vrsta i podvrsta koje se neće pridržavati slova zakona.

- Zbunjena država zbunjenih ljudi.... Bog nam pomogao.... Zašto na sud ne izvedete vlasnike, a ne životinje? Zašto od našeg pravosuđa pravite sprdnju? Sve što mogu je nasmijati se vlastitoj državi - tek su neki od komentara čitatelja, koji jesu za to da se na ulice uvede red, ali se ne mogu načuditi nastaloj lakrdiji.





Objavi komentar Blogger

 
Top