Ideja da ljudi na pauzi za ručak dođu u disko i zabave se usred stresnog radnog dana. Uz ples osiguran je i ručak za van koji partijaneri mogu jesti dok plešu

http://cdni.wired.co.uk/620x413/k_n/lunchbeat.png

Uobičajeno je da disko klubovi svoja vrata otvaraju u kasnim satima i zatvaraju pred jutro no jedna je skupina Šveđana odlučila promijeniti praksu i otvoriti disko klub koji radi i tijekom dana, piše Wired. Projekt LunchBeat je za sada zaživio u tri švedska grada, Gothenburgu, Malmöu i Stockholmu. Ideja je ljudima omogućiti da umjesto pauze za ručak dođu u disko klub i zabave se usred stresnog radnog dana. Uz ples osiguran je i ručak za van koji partijaneri mogu jesti dok plešu kako ne bi propustili ni ručak niti zabavu.

Jednosatna zabava u LunchBeatu ima desetak pravila. Jedno od njih je da ukoliko ste prvi puta na ručku u LounchBeatu, morate plesati. Također, zabranjeno je razgovarati o poslu tijekom zabave, a svi prisutni su vaši potencijalni plesni partneri.

Sudionici kartu za zabavu plaćaju između 30 i 70 kuna, ovisno o hrani na meniju. Sljedeći dnevni disko klub otvara se 25. listopada, a goste će zabavljati DJ Anna Messa.





Objavi komentar Blogger

 
Top