Ovih dana stiže nam hladna fronta i u nekim dijelovima zemlje očekuje se snijeg. Poznato je da za mnoge snijeg znači stotinu problema, no sigurni smo da osim djece i zagriženih ljubitelja zimskih sportova postoji određen broj ljudi kojima će snijeg izazvati osmijeh na licu. Iako se na prvu čini da hladnoća, zima i snijeg ne idu dalje od sanjkanja i skijanja, donosimo vam nekoliko kul gadgeta koji će vam snježne padaline učiniti zabavnijim i veselijim:

Bradata skijaška maska



Skijaška maska može biti svakakva osim dosadna i obična. Evo načina kako da budete primijećeni na skijalištu.

Šal u koji stane sve



Zahvaljujući brojnim pretincima i tajnim dodacima više ne morate brinuti za stvari koje inače spremate po džepovima.

Grudomat



Osobno, nama je ovo najbolja stvar koju možete imati. Postanite kralj grudanja i uništite svakog protivnika brzom i učinkovito stvorenom municijom.



Bacač gruda



Kad ste sa grudomatom napravili grude, sada ih, zahvaljujući ovom bacaču, možete bacati i do 50 metara.

Grijač pidžame



Kad se umorni vratite sa cijelog dana provedenog na snijegu, zahvaljujući ovom grijaču dočekat će vas topla pidžama.

Skafander i sanjke u jednom



Klincima će ovo biti najbolji način da se bacaju po snijegu, a odmah mogu i dobiti ubrzanje. Nema komplikacija, jedino što moraju dovesti na vrh brda je same sebe.


Pametne rukavice



Ako imate bilo koji od pametnih telefona, sigurno znate kakva je gnjavaža skidati rukavice da biste se mogli javiti na telefon. Pomoću ovih rukavica možete upravljati svojim telefonom bez ikakvih problema.

Alkoholni štapovi



Mnogi se skijaši vole okrijepiti gutljajem nečeg žestokog, no nepraktično je sa sobom nositi alkohol u bilo kojem obliku... osim u samom štapu. Kad vam dođe, nagnite štap – pa nek se oni sa susjednog brda zapitaju što radite.

Grijači stopala



Vani -20 stupnjeva, a vama stopala kao na radijatoru. Zahvaljujući ovim grijaćim ulošcima, vašim nogama više nikad neće biti hladno.

Sušilica za pancerice, čarape i čizme



Na kraju dana provedenog na snijegu, treba dobro posušiti odjeću i obuću kako bi bila spremna za nove avanture. Ova sušilica obuće čini to brzo, tiho i jednostavno.






Objavi komentar Blogger

 
Top